Atari.Org
Click Here
HomeNewsServicesForumsSupport

Talk Atari

Atari.Org Forums


16/32-Bit

8-Bits

Classics

Emulation

Jaguar

Lynx

Classic Consoles Forum 8-Bits Forum 16/32 Forum
Emulation Forum Jaguar Forum Lynx Forum
 
 Subject: RE: problems with Atari 1050
Author: TCH (dsl54008398.pool.t-online.hu)
Date:   04-03-2008 15:10

Hi again.

Unfortunately there are still problems with the 1050.
I do not want to boot from it, only want to use it, but whatever i do, i got ERROR - 130 (Device not found).

The weird thing is, that the 130XE recognize the 1050, because if the 130xe is switched on after the floppy, then it is trying to boot from it. (Of course it cannot "Boot failed")

I've tried the OPEN #1,12,0,"D:M.DAT" command but it is still ERROR - 130. I've tried to change the filename to "D1:M.DAT" and "D2:M.DAT" but still no luck.

Maybe i've assembled together the disk and the machine incorrectly. Or i've switched the floppy into wrong state with the switch on it's back.

So, can you help me? How can i store files on the floppy? (not boot from it only store)
The 130XE and the floppy too has 2 serial connectors on their backs. Wich shall be connected with wich? And wich is the correct state of the switch on the floppy's back?

Thanks!

 Topics Author  Date
  problems with Atari 1050 new TCH 03-11-2008 11:55 
   RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 03-15-2008 15:39 
    RE: problems with Atari 1050 new TCH 03-19-2008 13:59 
     RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 03-23-2008 15:40 
      RE: problems with Atari 1050 new TCH 03-31-2008 13:49 
      RE: problems with Atari 1050  TCH 04-03-2008 15:10 
       RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 04-12-2008 15:44 
        RE: problems with Atari 1050 new TCH 04-16-2008 12:35 
         RE: problems with Atari 1050 new Firegriff 04-16-2008 21:51 
          RE: problems with Atari 1050 new TCH 04-17-2008 20:20 
           RE: problems with Atari 1050 new randy viau 04-19-2008 07:14 
            RE: problems with Atari 1050 new TCH 04-19-2008 20:02 
             RE: problems with Atari 1050 new randy viau 04-20-2008 21:10 
              RE: problems with Atari 1050 new TCH 04-22-2008 22:09 
               RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 05-03-2008 21:13 
                RE: problems with Atari 1050 new TCH 05-05-2008 11:40 
                 RE: problems with Atari 1050 new Nerdbeard 06-24-2008 22:43 
                  RE: problems with Atari 1050 new TCH 09-06-2017 20:40 
    RE: problems with Atari 1050 new Nerdbeard 06-24-2008 22:37 
   RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 05-08-2008 15:44 
    RE: problems with Atari 1050 new TCH 05-15-2008 22:42 
     RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 05-17-2008 22:31 
      RE: problems with Atari 1050 new TCH 05-23-2008 11:06 
       RE: problems with Atari 1050 new melee5 05-30-2008 02:22 
        RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 06-02-2008 15:00 
         RE: problems with Atari 1050 new TCH 06-03-2008 19:23 
         RE: problems with Atari 1050 new melee5 06-05-2008 13:16 
          RE: problems with Atari 1050 new TCH 06-07-2008 12:15 
          RE: problems with Atari 1050 new TCH 06-08-2008 23:22 
           RE: problems with Atari 1050 new Lyverbe 06-09-2008 14:59 
            RE: problems with Atari 1050 new TCH 06-09-2008 21:05 
             RE: problems with Atari 1050 new melee5 06-11-2008 11:55 
              RE: problems with Atari 1050 new TCH 06-11-2008 23:10 

 Reply To This Message
 Your Name:
 Your Email:
 Subject:
 Human verification:   What's this?
               _    __     _ _     
 _ __  ___ _ _| |_ / _|___| (_)___ 
| '_ \/ _ \ '_|  _|  _/ _ \ | / _ \
| .__/\___/_|  \__|_| \___/_|_\___/
|_|                                
    



Copyright © 1997-2016 Atari.Org 
Atari is registered trademark of Infogrames